Städerna

The 70s -

Här kommer det att handla en del om Stockholm, ur olika synvinklar, men andra städer skall naturligtvis också behandlas.

 

Bilden här till höger visar bibelförkunnaren Maria vid sin orgel på "plattan". Hon väckte starka känslor, positiva och negativa, men gjorde hur som helst mycket gott för de utslagna under alla år hon spelade där.

 

Observera också  till exempel dubbeldeckaren på fotot från Nybroplan/Strandvägen i Stockholm.

 

 

 

 

 

 

Textruta: Stockholm är och förblir huvudstaden. The 70s' hemmastad - så är det.
Om Eken kommer vi att underhand berätta en hel del. Se fram mot mer om Stockholm framöver.
Bild laddas...Textruta:  Stockholm			Mer ►

Inte så långt från huvudstaden ligger  trivsamma Uppsala. Där finns, bland mycket annat, trevliga skolor och så ett bra uteliv, sägs det. Klart The 70s ska skriva om Uppsala!

Textruta:  Uppsala 		  		 
Bild laddas...

Varför just Norrköping? Jo här bodde ju Ulf Lundell en tid och det är ju Pluras hemstad. Räcker inte det? Om inte så kan vi ju bara konstatera att Norrköping är en väldigt trevlig stad.

Textruta:  Norrköping 		  		 
Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...Bild laddas...

Vi vänder blicken norrut och tittar lite närmare på hur det var i Medelpads vackra kuststad  under 70-talet. Där fanns då såväl regemente som telefon-tillverkning, och som sagt en vacker & trevlig stad.

Textruta:  Sundsvall		  		 
Bild laddasBild laddas...Bild laddas...Bild laddas...

Start    Hemma    Mat & Dryck    Media    Musik    Mode    Resa    Stad    Land    Bil & Båt    Mer    Länkar

Stockholm